Dit kookboek biedt 50 lekkere en originele Thermomix® recepten, boordevol inspiratie om lekker en gezond te eten van lente tot winter.
Brood met olijven
2u. 20min
Erwten met ham
25min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Panna cotta
6u. 15min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Koffielikeur
40min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Gevulde kalkoenborst
45min
Mousse van tonijn
10min
Snelle brownie
25min
Dunne grissini
1u. 20min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Groenteflan
1u. 35min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Mojito
10min
Champignons of zwammen met look
20min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Amandelpasta
1u. 10min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Suikerpasta
1u. 10min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Snel brood
50min
Eendenlever
33u.
Amandelmelk
10min
Vinaigrette van paprika's
10min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Garnituur van courgette
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Spaghetti met tonijn
40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Huzarensalade
25min
Chocoladevulkaan
15min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Sinaasappelcake
1u.
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Fideuá van groenten
40min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Vitello tonnato
13u.
Basisbouillon
55min
Kipfricassee
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1u. 10min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Vastensoep
30min
Frangipanetaart
1u. 25min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kip met amandelen
25min