Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartaar
30min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Antioxidantenboost
10 min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Zalmtartaar
10 min
Kreplach
55min