Apparaten en accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Kabeljauw met citrusboter
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gazpacho
1u. 15min
Gegratineerde coquilles
25min