
Apparaten en accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Drijvende eilandjes
40min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Pierogi met vlees
1u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Asperge-langoustine terrine
10u.
Bevroren veenbessen margarita
5min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min