Apparaten en accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse van tonijn
10min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mayonaise
5min