Apparaten en accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille
40min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Drijvende eilandjes
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min