Venusschelpen op zeemanswijze

Venusschelpen op zeemanswijze

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties

Ingrediënten

  • ui
    100 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • venusschelpen
    1000 g
  • paprika poeder
    1 snuifje
  • witte wijn
    50 g
  • visbouillon
    150 g
  • verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)
    2 el
  • paneermeel
    1 tl
  • zout (optioneel)
    ½ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 980 kJ / 235 kcal
Eiwitten 15.85 g
Koolhydraten 9.08 g
Vetten 14.98 g
Vezels 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...