Apparaten en accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min