
Apparaten en accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Voeding per 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Pommes Dauphine
1u. 40min
Choronsaus
20min