Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 porties

Ingrediënten

Bloemkool en truffelpuree
  • teentje knoflook
    1
  • boter
    20 g
  • bloemkool in roosjes (3 cm)
    300 g
  • volle melk
    100 g
  • truffelolie
    1 tl
  • zout naar eigen smaak
    ¼ tl
Sint-jakobsschelpen
  • water
    500 g
  • sint-jakobsschelpen met schelp
    16
  • verse bieslook fijngehakt, om te garneren

Voeding per 1 portie

Calorieën 64.5 kcal / 271 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 3.4 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.7 g
Natrium 160.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...