Apparaten en accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Spaanse brunch
1u. 15min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Citrus lekkernij
50min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min