Apparaten en accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
271 kJ /
64.5 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.
Asperge-watermeloen salade
40 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Hummus van rode biet
10 min