Apparaten en accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Sinaasappel-currydressing
10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.