Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
of 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Pâté in korst
10h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1 godz.
Ananaspakketjes
1 godz.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Forel met hollandaisesaus
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min