Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
of 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Stoofgerecht met tofu
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min