Apparaten en accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Japanse kip curry
55min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Salade van gehakte groenten
10min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Vislasagne met courgette
1u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min