Apparaten en accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
anijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Forel met hollandaisesaus
50min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min