Apparaten en accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Ninguna valoración
Amandelbretzels
Ninguna valoración
Horror punch
20min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Ninguna valoración
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min