Apparaten en accessoires
Kabeljauw met citrusboter
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1694 kJ /
405 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Kip met romige groenten saus
50min
Zalm met venkel
40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min