Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie.

Met een Cookidoo®-lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 42.000 uitgeprobeerde recepten en collecties van over de hele wereld. Zeg ”nee” tegen steeds dezelfde maaltijden. We voegen elke week nieuwe recepten toe. Het lidmaatschap geeft je toegang tot alle functies, eindeloze inspiratie waar je ook bent, met alle recepten op een plek en toegang vanaf je mobiele apparaat of computer. Waar wacht je nog op?

Probeer het nu gratis

U ontvangt hulp bij het recept

Om uw succes te garanderen, zijn onze recepten ontwikkeld en getest door onze professionele voedselexperts. En het wordt zelfs nog beter, want ze worden geleverd met Guided Cooking, onze stap-voor-stap kookinstructies. U kunt elk recept dat u wilt koken direct synchroniseren met uw Thermomix® TM5 uitgerust met Cook-Key®. Tijd-, temperatuur- en snelheidsfuncties zijn allemaal voorgeprogrammeerd; Thermomix® zorgt ervoor dat er gekookt wordt en vraagt u om het volgende ingrediënt. U kunt ontspannen en een gesprek voeren terwijl het diner bereid wordt, en u zult er geen stap van missen. U zult zien dat uw vertrouwen in de keuken na elk kooksucces groeit.

Maak een planning

Het bedenken van maaltijden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Stel voor elke gelegenheid je eigen receptencollecties en receptenlijsten samen. Plaats een bladwijzer bij recepten die uw wilt uitproberen en genereer een boodschappenlijstje voor deze recepten. Je kunt je collecties en boodschappenlijstjes delen met je familie en vrienden. En het fijnste is, hoe ver je vooruit wilt plannen is aan jou: stel je maaltijden al weken van tevoren samen of begin spontaan te koken met de ”Kook vandaag”-optie.

Probeer het nu gratis

Wat een Cookidoo®-lidmaatschap voor jou kan betekenen:

∙ Door duizenden uitgeprobeerde plaatselijke en internationale recepten bladeren.

∙ Inspiratie zoeken op themapagina’s, artikelen en video’s.

∙ Een bladwijzer plaatsen bij de volgende recepten die je wilt proberen.

∙ Nooit mislukt eten met Guided Cooking.

∙ Je recepten in je eigen collecties ordenen.

∙ Je week gemakkelijk plannen.

∙ Overal en altijd toegang tot de content met een webbrowser en op mobiele apparaten.

∙ Deel je favoriete recepten met je familie en vrienden.

∙ We blijven onze recepten en ons Cookidoo®-platform bijwerken en verbeteren…nog meer in het verschiet!

Prijsoverzicht

∙ 1 maand gratis proberen

∙ Maar 36€ per jaar

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie.

Probeer het nu gratis