Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

Voeg wat schittering toe aan uw keuken!

Vier het 140-jarige bestaan van Vorwerk met de glamoureuze Thermomix® TM6 Limited Edition Sparkling Black! Deze speciale editie heeft een gloednieuw glinsterend oppervlak, waardoor het een oogverblindende aanvulling is voor elke keuken.

Profiteer van deze exclusieve release, slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar zolang de voorraad strekt. Geef uw keuken vandaag nog glans!

Ontdek meer!

Ontdek het nu!

Meest gekookte

 • Vier Vaderdag!

  Ontdek activiteit, cadeau en receptinspiratie voor fijnproevers deze Vaderdag!

  Vaderdag 2023
 • Vier Pride!

  Ontdek onze beste Pride-thema feestrecepten!

  Rainbow Pride
 • Kracht opdoen met proteïne

  Ontdek het belang van eiwitten voor een gezond lichaam en doe inspiratie op voor recepten die uw eiwitinname een boost geven!

  Ontdek alles over eiwitten
 • Duurzaam koken

  Stel u uw voorraadkasten voor vol zelfgemaakte lekkere dingen zoals basis ingrediënten, sauzen, confituren... Leer hier meer over het liefdevol verwerken van restjes en duurzaam koken.

  Lees meer...
 • Eet minder koolhydraten voor een betere gezondheid

  Ben je op een missie om je koolhydraatinname te verminderen? Of het nu om gezondheidsredenen is of gewoon voor het algemeen welzijn, Cookidoo® is er om u te helpen op het goede spoor te blijven!

  Ga naar onze evenwichtige recepten
 • Fusionkeuken

  Voedsel gaat op reis, smaken worden gemengd, tradities versmelten met elkaar. Ontdek onze recepten en vind inspiratie om uw eigen fusiongerechten te creëren.

  Ontdek meer

De nieuwste recepten

Meer bekijken

NIEUW : Toegang tot de modi in "Gecreëerde recepten" op uw TM6

Ontdek de nieuwste functie van Cookidoo®… "Gecreëerde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, vind ze allemaal op één plek en kook ze met uw Thermomix®. Nieuw ! Als u creaties kookt met uw Thermomix® TM6, hebt u nu toegang tot alle modi waar u van houdt.

Meer info

Keuze van de week

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Thermomix® Cutter: ons nieuwste accessoire

Snijden en raspen met slechts één druk op de knop.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Thermomix® familie, de Thermomix® Cutter. Nu kunt u komkommers, aardappelen en ander fruit en groenten perfect snijden en raspen voor prachtige salades, ovengerechten en tal van andere favoriete recepten. Moeiteloos snijden met uitzonderlijke resultaten - alles met één schijf!

Ontdek meer

Op 140 jaar passie!

In april 1883 kondigde de Barmer Zeitung de oprichting aan van Vorwerk, het bedrijf dat uw geliefde Thermomix® produceert. Nu, na al die jaren, viert Vorwerk zijn verjaardag met iedereen die gepassioneerd is door de community en de producten.

Laten we samenkomen en 140 jaar passie vieren!
Vorwerk. Passie sinds 1883.

Lees meer over Vorwerk!

De beste aanbevelingen VOOR U

Cookidoo® beveelt inspirerende recepten aan

Wanneer iemand die u kent u een boek of een film aanbeveelt, is dat omdat hij denkt dat u het leuk zou vinden. Hetzelfde gebeurt met Cookidoo®. Het leert uw smaak kennen, weet wat u het meest kookt en beveelt recepten aan op basis van uw voorkeuren.

Lees meer

Nieuw op je TM6®: Haktool 

Hak ingrediënten gemakkelijk fijn of grof zonder te hoeven gissen welke snelheid je moet kiezen of hoe lang. Met deze handige functie kun je verschillende ingrediënten en hoeveelheden naar wens fijnhakken. Van zoet tot hartig, kies gewoon het ingrediënt dat je wilt hakken uit de vooraf ingestelde lijst.

Aanpasbare portiegroottes

Mijn tafel, mijn manier

Graag stellen wij de nieuwste Cookidoo® functie voor - Aanpasbare portiegroottes. Neem nog meer controle over uw eetervaring met onze nieuwe schaalfunctie waarmee u uw maaltijden kunt aanpassen aan de grootte van uw huishouden, zodat u elke dag op uw manier kunt eten.

Ontdek Aanpasbare portiegroottes

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek