Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken
 • Tomaten

  De zomerzon geeft tomaten hun zoete smaak, ze worden sappig en vol van smaak. Hier zijn onze favoriete manieren om ze te koken in de Thermomix®

  Meer informatie
 • Wat voor gebruiker bent u?

  Bent u een beginner in de keuken? Of een ervaren chef-kok? Ontdek uw profiel en vind uw favoriete recepten die bij uw persoonlijke kookstijl passen.

  Meer informatie
 • Zomerfeest

  Het is zomer en het warme weer vraagt om een kleurrijk, cool en gezellig feest! Ontdek ideeën voor heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

  Meer info
 • Budgetmaaltijden

  Wil je meer geld uitgeven tijdens je volgende vakantie? Met onze budgetvriendelijke recepten kun je heerlijke maaltijden bereiden voor een fractie van de prijs. Geld besparen voelt heerlijk.

  Meer voor minder
 • Uw favoriete ijswinkel

  Klassieke smaken, fruitijs of een volledig andere smaak: Thermomix® maakt het heel eenvoudig om uw eigen ijs te maken. De allerbeste ijswinkel!

  Kies uw smaak
 • Vul uw eigen voorraadkast

  Uw eigen voorraadkast vullen met alledaagse dingen gemaakt van uw eigen ingrediënten is gezonder, bespaart geld en vermindert overbodige verpakkingen. Met behulp van Thermomix® en een paar basisingrediënten, wordt thuis koken nog gezonder.

  Zelfgemaakte voorraadkast

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek