Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

5 Updates die u niet mag missen op uw Thermomix® TM6

Hulp nodig bij het bereiden van gerechten? Selecteer nu Guided Cooking-recepten die worden geleverd met stap-voor-stap video's die rechtstreeks op uw TM6 ™ kunnen worden afgespeeld! Wil je de perfecte eieren koken voor het ontbijt? Bekijk de eierkoker-modus! Verwarm restjes, babyvoeding en meer met onze opwarmmodus! Deze twee updates en nog veel meer, nu op uw TM6 ™.

Ontdek hier alle nieuwigheden

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

 • Culinaire reis door China

  Ontdek de smaken en kruiden van de Chinese keuken. Ga met ons mee op een culinaire reis door China. Vind recepten en kooktips op Cookidoo®.

  Ontdek meer
 • Glutenvrij koken

  Dat u een glutenvrij dieet volgt, of de diagnose coeliakie hebt gekregen, is geen reden om voedzaam en lekker voedsel te moeten missen. Ontdek hier heerlijke glutenvrije recepten.

  Ontdek meer
 • Kijk hoe het werkt

  Nu op uw TM6 - videostreaming! Een nieuw gerecht aan het uitproberen? We laten u zien hoe. Bij sommige Guided Cooking recepten zijn nu stap-voor-stap video's!

  Kijk nu
 • Herfstmaaltijden en receptideeën voor elke dag

  De rijke oogst van de herfst leent zich uitstekend voor rustgevende kommen troostvoedsel. Ontdek hier onze meest geliefde herfstrecepten en maaltijdideeën.

  Ontdek meer
 • Het schooljaar beginnen vol energie

  Noten zijn een zeer voedzaam ingrediënt en ze zijn geweldig om de energie hoog te houden en scherp te houden tijdens lange schooldagen.

  Ontdek meer
 • Vegetarisch koken

  Heerlijke gerechten zonder vlees in een handomdraai. Als u vegetariër bent, minder vlees wilt eten of een vegetarische gast op bezoek krijgt, vindt u hier een heleboel heerlijke en voedzame recepten.

  Ontdek meer

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek