Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

5 Updates die u niet mag missen op uw Thermomix® TM6

Hulp nodig bij het bereiden van gerechten? Selecteer nu Guided Cooking-recepten die worden geleverd met stap-voor-stap video's die rechtstreeks op uw TM6 ™ kunnen worden afgespeeld! Wil je de perfecte eieren koken voor het ontbijt? Bekijk de eierkoker-modus! Verwarm restjes, babyvoeding en meer met onze opwarmmodus! Deze twee updates en nog veel meer, nu op uw TM6 ™.

Ontdek hier alle nieuwigheden

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

 • Kijk hoe het werkt

  Nu op uw TM6 - videostreaming! Een nieuw gerecht aan het uitproberen? We laten u zien hoe. Bij sommige Guided Cooking recepten zijn nu stap-voor-stap video's!

  Kijk nu
 • Herfstmaaltijden en receptideeën voor elke dag

  De rijke oogst van de herfst leent zich uitstekend voor rustgevende kommen troostvoedsel. Ontdek hier onze meest geliefde herfstrecepten en maaltijdideeën.

  Ontdek meer
 • Het schooljaar beginnen vol energie

  Noten zijn een zeer voedzaam ingrediënt en ze zijn geweldig om de energie hoog te houden en scherp te houden tijdens lange schooldagen.

  Ontdek meer
 • Vegetarisch koken

  Heerlijke gerechten zonder vlees in een handomdraai. Als u vegetariër bent, minder vlees wilt eten of een vegetarische gast op bezoek krijgt, vindt u hier een heleboel heerlijke en voedzame recepten.

  Ontdek meer
 • Zomerpicknicks

  Bij warm zomerweer is het heerlijk om buiten te eten. Ontdek recepten en ideeën voor stranddagen, picknicks op het platteland, roadtrips en andere uitstapjes!

  Vind inspiratie
 • Zomerdrankjes

  Of u nu op zoek bent naar een glaasje gezond, creatieve cocktails of sappen voor de kinderen: serveer het met ijs en relax met Cookidoo®.

  Vind een recept
 • Ontdek de Italiaanse keuken

  Laat u inspireren door de aroma's en smaken van de Italiaanse keuken. Ga met ons mee op een culinaire reis door Italië en ontdek alle heerlijke manieren waarop je Italië kunt proeven in je eigen keuken.

  Ontdek meer

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek