Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

 • Zomerpicknicks

  Bij warm zomerweer is het heerlijk om buiten te eten. Ontdek recepten en ideeën voor stranddagen, picknicks op het platteland, roadtrips en andere uitstapjes!

  Vind inspiratie
 • Zomerdrankjes

  Of u nu op zoek bent naar een glaasje gezond, creatieve cocktails of sappen voor de kinderen: serveer het met ijs en relax met Cookidoo®.

  Vind een recept
 • Ontdek de Italiaanse keuken

  Laat u inspireren door de aroma's en smaken van de Italiaanse keuken. Ga met ons mee op een culinaire reis door Italië en ontdek alle heerlijke manieren waarop je Italië kunt proeven in je eigen keuken.

  Ontdek meer
 • Elke dag zomer

  De zomer is het seizoen van frisse lucht, vers gemaaid gras en picknicken met vrienden. Ontdek hier onze favoriete zomerrecepten en ideeën.

  Start met koken
 • Zoete zomerse aardbeien

  Het is de perfecte tijd van het jaar om te genieten van heerlijke lekkernijen met aardbeien. Ontdek aardbeientaartjes, confituur en andere zoete en hartige lekkernijen op Cookidoo®.

  Naar de aardbeienvelden
 • Cadeaus gemaakt met Thermomix®

  Zelfgemaakte cadeaus voor verjaardagen, leraren, kinderfeestjes, buren en meer. Ontdek tips en recepten om thuis te maken.

  Start met schenken
 • Vis met de Thermomix®

  Thermomix® is perfect voor vis... gecontroleerde temperatuur, perfecte timing, stomen in het kookmandje of de Varoma. Lees verder voor meer informatie.

  Ontdek meer

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek