Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

Voeg wat schittering toe aan uw keuken!

Vier het 140-jarige bestaan van Vorwerk met de glamoureuze Thermomix® TM6 Limited Edition Sparkling Black! Deze speciale editie heeft een gloednieuw glinsterend oppervlak, waardoor het een oogverblindende aanvulling is voor elke keuken.

Profiteer van deze exclusieve release, slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar zolang de voorraad strekt. Geef uw keuken vandaag nog glans!

Ontdek meer!

Ontdek het nu!

Meest gekookte

 • Roze met een reden

  Roze oktober is begonnen! Ter ere van de Breast Cancer Awareness Month en uit solidariteit met dit initiatief, vind je hier een assortiment recepten met een roze thema en een aantal gezonde opties die geschikt zijn voor mensen die een behandeling ondergaan.

  Geef kracht met roze
 • Speciaal voor vleeseters! Vlees en gevogelte voor elke gelegenheid

  Ben jij een echte carnivoor? Geniet van deze heerlijke vlees- en gevogelterecepten zoals stoofschotels, pasteien, hamburgers, braadstukken, vleespasteien ... Ideeën voor elke dag, in het weekend of om mee te nemen.

  Lees verder
 • De schoolbrooddozen zijn terug

  School is terug, en dus ook de lunchpakketten! Hernieuw oude routines en maak ze leuk met Thermomix®. Bereid je voor op een naadloze terugkeer naar school.

  Brooddoos inspiratie
 • Op pad? Kook slimmer, niet intensiever!

  Verander tijdsnood in een moment van inspiratie met Cookidoo® en geniet onderweg van lekker en gezond eten.

  Eten voor onderweg
 • IJs gaat er altijd wel in!

  Ontdek onze ijstips en suggesties voor een perfecte zelfgemaakte zomertraktatie!

  Ontdek nu
 • Homemade verjaardagsfeestjes voor kinderen

  Maak kinderverjaardagsfeestjes onvergetelijk met Thermomix® en ontdek fantastische tips om betaalbare en leuke kinderfeestjes voor te bereiden!

  Welkom op het feest

De nieuwste recepten

Meer bekijken

NIEUW : Toegang tot de modi in "Gecreëerde recepten" op uw TM6

Ontdek de nieuwste functie van Cookidoo®… "Gecreëerde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, vind ze allemaal op één plek en kook ze met uw Thermomix®. Nieuw ! Als u creaties kookt met uw Thermomix® TM6, hebt u nu toegang tot alle modi waar u van houdt.

Meer info

Keuze van de week

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Thermomix® Cutter: ons nieuwste accessoire

Snijden en raspen met slechts één druk op de knop.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Thermomix® familie, de Thermomix® Cutter. Nu kunt u komkommers, aardappelen en ander fruit en groenten perfect snijden en raspen voor prachtige salades, ovengerechten en tal van andere favoriete recepten. Moeiteloos snijden met uitzonderlijke resultaten - alles met één schijf!

Ontdek meer

Op 140 jaar passie!

In april 1883 kondigde de Barmer Zeitung de oprichting aan van Vorwerk, het bedrijf dat uw geliefde Thermomix® produceert. Nu, na al die jaren, viert Vorwerk zijn verjaardag met iedereen die gepassioneerd is door de community en de producten.

Laten we samenkomen en 140 jaar passie vieren!
Vorwerk. Passie sinds 1883.

Lees meer over Vorwerk!

De beste aanbevelingen VOOR U

Cookidoo® beveelt inspirerende recepten aan

Wanneer iemand die u kent u een boek of een film aanbeveelt, is dat omdat hij denkt dat u het leuk zou vinden. Hetzelfde gebeurt met Cookidoo®. Het leert uw smaak kennen, weet wat u het meest kookt en beveelt recepten aan op basis van uw voorkeuren.

Lees meer

Nieuw op je TM6®: Haktool 

Hak ingrediënten gemakkelijk fijn of grof zonder te hoeven gissen welke snelheid je moet kiezen of hoe lang. Met deze handige functie kun je verschillende ingrediënten en hoeveelheden naar wens fijnhakken. Van zoet tot hartig, kies gewoon het ingrediënt dat je wilt hakken uit de vooraf ingestelde lijst.

Aanpasbare portiegroottes

Mijn tafel, mijn manier

Graag stellen wij de nieuwste Cookidoo® functie voor - Aanpasbare portiegroottes. Neem nog meer controle over uw eetervaring met onze nieuwe schaalfunctie waarmee u uw maaltijden kunt aanpassen aan de grootte van uw huishouden, zodat u elke dag op uw manier kunt eten.

Ontdek Aanpasbare portiegroottes

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek