Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

 • Dagelijkse winterkost

  Van gezonde, hartige gerechten tot eenvoudige winterse avondmalen: hier vindt u veel tips voor snelle, simpele en smakelijke maaltijden wanneer het kouder wordt.

  Hartverwarmend lekker
 • Kies voor kaas!

  Kaas is een van de meest veelzijdige ingrediënten die wordt gebruikt in gerechten overal ter wereld. Ontdek wat kaas te bieden heeft!

  Ontdek meer
 • De wereld van de risotto

  Dankzij de Thermomix® kunt u thuis eenvoudig en snel risotto maken, die gegarandeerd geslaagd is! Kies uw favoriet uit de vele klassieke, originele en gastronomische risottorecepten op Cookidoo!

  Wees creatief
 • Culinaire reis door China

  Ontdek de smaken en kruiden van de Chinese keuken. Ga met ons mee op een culinaire reis door China. Vind recepten en kooktips op Cookidoo®.

  Ontdek meer
 • Glutenvrij koken

  Dat u een glutenvrij dieet volgt, of de diagnose coeliakie hebt gekregen, is geen reden om voedzaam en lekker voedsel te moeten missen. Ontdek hier heerlijke glutenvrije recepten.

  Ontdek meer
 • Kijk hoe het werkt

  Nu op uw TM6 - videostreaming! Een nieuw gerecht aan het uitproberen? We laten u zien hoe. Bij sommige Guided Cooking recepten zijn nu stap-voor-stap video's!

  Kijk nu

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek