Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Cookidoo® - Nu persoonlijker dan ooit!

U kunt nu speciaal voor u geselecteerde recepten vinden op uw Cookidoo®-startpagina. U vindt uw persoonlijke receptaanbevelingen in een nieuwe receptstrook genaamd "Onze aanbevelingen voor u" op de startpagina van de Cookidoo website, op uw TM6™ en in de app. De aanbevelingen worden dagelijks bijgewerkt om u en uw Thermomix® nieuwe inspiratie te bieden.

Ontdek hier meer

Meest gekookte

 • Koken met kip

  Kip kan op vele manieren gekookt en gegeten worden: subtiel geroosterd voor zondagmiddag, in mals en pittig wit, knapperige dijen of zelfs in bouillon ... Met Cookidoo® vindt u het kiprecept dat u lekker vindt.

  Vind recepten!
 • Taarten versieren met de Thermomix®

  Ontdek tips en tricks om taarten te bakken en decoreren met de Thermomix®

  Ontdek meer
 • Culinaire reis door Polen

  Vergezel ons op een culinaire reis om de smaken van Polen te ontdekken.

  Proef een nieuwe cultuur
 • Lentegerechten voor elke dag

  De lente maakt alles groen. Asperges, rabarber en artisjokken zijn enkele van de heldere en verfrissende ingrediënten die op hun best zijn in het voorjaar. Vind hier seizoensgebonden-inspiratie.

  Ontdek meer
 • Duurzaam koken

  Stel u uw voorraadkasten voor vol zelfgemaakte lekkere dingen zoals basis ingrediënten, sauzen, confituren... Leer hier meer over het liefdevol verwerken van restjes en duurzaam koken.

  Lees meer...
 • Culinaire reis door Spanje

  Cookidoo® nodigt u uit om een aantal traditionele recepten uit verschillende Spaanse regio’s uit te proberen. Mis deze fantastische gastronomische reis niet!

  Ontdek meer!
 • 2021 Foodtrends

  Thermomix® helpt u zich aan te passen aan het nieuwe normaal en in 2021 uw culinaire horizon te verbreden met receptinspiratie die even heerlijk als gezond en geruststellend is. Geef uw gezondheid een boost en ervaar het plezier van koken.

  Ontdek meer!

Nieuw! Uw gepersonaliseerde Cookidoo®-profiel

U kunt nu een Cookidoo®-profiel aanmaken om lekker aan de gang te gaan met koken. Voordat u aan de slag gaat, voegt u simpelweg een profielfoto toe en geeft u een naam op. Houdt u ervan om creatieve gerechten te koken, of geeft u de voorkeur aan snelle maaltijden voor door de week? Kies uw favoriete kookstijl om meer gepersonaliseerde receptaanbevelingen te zien op uw eigen homepage. Als laatste stelt u uw zoekfiltervoorkeuren in om uw Cookidoo® zoekopdracht precies aan uw wensen aan te passen.

Stel nu uw profiel in

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek