Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

In het seizoen!

Meest gekookte

De beste aanbevelingen VOOR U

Cookidoo® beveelt inspirerende recepten aan

Wanneer iemand die u kent u een boek of een film aanbeveelt, is dat omdat hij denkt dat u het leuk zou vinden. Hetzelfde gebeurt met Cookidoo®. Het leert uw smaak kennen, weet wat u het meest kookt en beveelt recepten aan op basis van uw voorkeuren.

Lees meer

Nieuw op je TM6®: Haktool 

Hak ingrediënten gemakkelijk fijn of grof zonder te hoeven gissen welke snelheid je moet kiezen of hoe lang. Met deze handige functie kun je verschillende ingrediënten en hoeveelheden naar wens fijnhakken. Van zoet tot hartig, kies gewoon het ingrediënt dat je wilt hakken uit de vooraf ingestelde lijst.

Aanpasbare portiegroottes

Mijn tafel, mijn manier

Graag stellen wij de nieuwste Cookidoo® functie voor - Aanpasbare portiegroottes. Neem nog meer controle over uw eetervaring met onze nieuwe schaalfunctie waarmee u uw maaltijden kunt aanpassen aan de grootte van uw huishouden, zodat u elke dag op uw manier kunt eten.

Ontdek Aanpasbare portiegroottes

 • Paasmenu-inspiratie

  Gebruik Cookidoo® voor inspiratie voor uw paasmenu's!

  Vind Paasrecepten
 • Inspiratie voor Ramadan

  Leer meer over de Ramadan en ontdek voedzame recepten om het vasten te verbreken en heerlijke maaltijden om te delen met familie of vrienden.

  Doe inspiratie op
 • Een mooie huid begint met wat je eet!

  Ontdek onze beste tips en heerlijke recepten voor een gezonde, stralende huid!

  Krijg een stralende huid!
 • Doe wat je leuk vindt om te doen

  Besteed tijd aan het doen van dingen die je wilt doen. Krijg met minimale inspanning maximaal resultaat. Deze recepten nemen minder dan 15 minuten actieve tijd in beslag en Thermomix® doet de rest!

  Bespaar nu tijd
 • Koken met koffie

  Koffie is een van die universeel geliefde dranken. Ontdek onze favoriete recepten met koffie en koffie-infusies!

  Ontdek het nu!
 • One-pot recepten

  Op drukke dagen is er niets beter dan Thermomix begeleide kookrecepten die snel, gemakkelijk en energiezuinig zijn en een minimale opruimtijd vragen!

  Ontdek het hier

De nieuwste recepten

Meer bekijken

NIEUW : Toegang tot de modi in "Gecreëerde recepten" op uw TM6

Ontdek de nieuwste functie van Cookidoo®… "Gecreëerde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, vind ze allemaal op één plek en kook ze met uw Thermomix®. Nieuw ! Als u creaties kookt met uw Thermomix® TM6, hebt u nu toegang tot alle modi waar u van houdt.

Meer info

Keuze van de week

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Nieuwe veiligheidsinstructies op uw Thermomix®-apparaat

Vanwege een uiterst zeldzaam probleem bij het gebruik van de Thermomix® TM6-maatbeker, hebben we een nieuwe versie van de TM6- en TM5-software geïmplementeerd. Alle betrokken Cookidoo®-recepten zijn bijgewerkt zodat ze toegankelijk zijn in begeleid koken met de nieuwe veiligheidsinstructies. Uw Thermomix®-apparaat begeleidt u stap voor stap tijdens de bereiding en vertelt u welk specifiek accessoire u dient te gebruiken om de opening in het deksel van de mengbeker af te dekken, naargelang het geselecteerde recept of de gekozen kook functie.
Meer informatie over de nieuwe software-update

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek