Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Gecreëerde recepten

Mijn Thermomix®, mijn eigen manier

Ontdek de allernieuwste functie van Cookidoo®…"Gecreërde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, bewaar ze allemaal op één plek op Cookidoo® en bereid ze met uw Thermomix®.

Ontdek meer

Meest gekookte

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

 • Thermomix® kerstkoekjes

  Ontdek onze vijf ideeën voor Thermomix® kerstkoekjes en biscuits en vul uw huis met die onweerstaanbare geur van het seizoen.

  Laten we aaan de slag gaan
 • Slow Cooking-modus

  Ontdek heerlijke recepten die langzaam en zachtjes perfect worden bereid. Vlees dat smelt in uw mond, sappige en zachte vruchten en groenten…

  Ontdek hier
 • Culinaire reis door China

  Ontdek de smaken en kruiden van de Chinese keuken. Ga met ons mee op een culinaire reis door China. Vind recepten en kooktips op Cookidoo®.

  Ontdek meer!
 • 20 onmisbare visrecepten

  Vind tips voor het bereiden van vis en ontdek onze selectie Thermomix® recepten die uw smaakpapillen naar verre oorden zullen brengen!

  Ontdek meer!
 • Thermomix Friend®

  Thermomix Friend®, het nieuwe Thermomix®-accessoire waarmee u nog meer gerechten tegelijkertijd kunt bereiden.

  Ontdek het
 • Herfstmaaltijden

  Wanneer het weer kouder wordt, is er niets beter dan warm en deugddoende recepten. Ontdek snelle maaltijden, gezonde, bevredigende soepen en weekmaaltijden om op voorhand klaar te maken.

  Ontdek meer

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek