Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

NIEUW : Toegang tot de modi in "Gecreëerde recepten" op uw TM6

Ontdek de nieuwste functie van Cookidoo®… "Gecreëerde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, vind ze allemaal op één plek en kook ze met uw Thermomix®. Nieuw ! Als u creaties kookt met uw Thermomix® TM6, hebt u nu toegang tot alle modi waar u van houdt.

Meer info

Meest gekookte

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

 • Kamperen met kinderen, kamperen met de Thermomix®.

  Vind recepten en tips voor meer gemak tijdens het kamperen en stressvrije herinneringen aan het heerlijke buitenleven!

  Ontdek meer!
 • Thermomix® zuivelvrije zoetigheden

  Thermomix®-recepten zonder zuivel voor zoetekauwen. Ontdek leuke ideeën voor zuivelvrije zoetigheden zoals taarten, ijsjes en zoete ontbijtjes.

  Heerlijke lekkernijen
 • Fusionkeuken

  Voedsel gaat op reis, smaken worden gemengd, tradities versmelten met elkaar. Ontdek onze recepten en vind inspiratie om uw eigen fusiongerechten te creëren.

  Ontdek meer
 • Flexitarische smaken

  Of u nu houdt van vlees, flexitariër bent of benieuwd bent naar flexitarische gerechten, probeer onze nieuwste recepten uit!

  Laat u inspireren!
 • Thermomix® Blade Cover & Peeler

  Een nieuw uiterlijk met extra functies: Beschermt voedsel tijdens slow en sous-vide koken, maar verwijdert nu ook moeiteloos de schil van uw aardappelen.

  Ontdek meer
 • Culinaire reis door Turkije

  Ontdek meer over de Turkse keuken en bekijk onze zorgvuldig uitgekozen selectie heerlijke Turkse recepten.

  Ga op culinaire reis
 • Culinaire reis naar Japan

  Met een gevarieerde keuken die rijk is aan regionale specialiteiten, geeft de Japanse keuken de voorkeur aan seizoensgebonden en verse ingrediënten, en delicate kruiderijen en presentatie. Prikkel al uw zintuigen met onze heerlijke recepten en tips.

  Start uw reis

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek