Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Cookidoo® - Nu persoonlijker dan ooit!

U kunt nu speciaal voor u geselecteerde recepten vinden op uw Cookidoo®-startpagina. U vindt uw persoonlijke receptaanbevelingen in een nieuwe receptstrook genaamd "Onze aanbevelingen voor u" op de startpagina van de Cookidoo website, op uw TM6™ en in de app. De aanbevelingen worden dagelijks bijgewerkt om u en uw Thermomix® nieuwe inspiratie te bieden.

Ontdek hier meer

Meest gekookte

 • Zomerbrunch

  Er zijn maar weinig dingen die beter zijn dan samen met vrienden heerlijk eten en drinken en verhalen en levensmomenten met elkaar delen. Van pannenkoeken tot eieren en alles daartussenin, vind je geluk - en de beste Thermomix®-recepten.

  Ontdek meer!
 • 20 variaties met ijs die je moet proberen

  Ontdek onze ijstips en suggesties voor een perfecte zelfgemaakte zomertraktatie!

  Ontdek nu
 • Pizzastijlen voor elke smaak

  Met Cookidoo® ontdek Thermomix® recepten en tips en trucs voor het maken van pizza's van restaurant-kwaliteit voor elke eetlust.

  Succesvol pizza's maken!
 • Nieuw Thermomix® 'Dagelijks & Creatief' kookboek

  Eenvoudige recepten, recepten om indruk op te maken, dagelijkse recepten of voor speciale gelegenheden: alles verzameld in het nieuwe Thermomix®-kookboek!

  Ontdek het hier!
 • Zomerpicknicks

  Bij warm zomerweer is het heerlijk om buiten te eten. Ontdek recepten en ideeën voor stranddagen, picknicks op het platteland, roadtrips en andere uitstapjes!

  Vind inspiratie
 • Cookidoo® maakt het leuk en eenvoudig om een kleine chef-kok te worden!

  Tijd om te koken!
 • Elke dag zomer

  De zomer is het seizoen van frisse lucht, vers gemaaid gras en picknicken met vrienden. Ontdek hier onze favoriete zomerrecepten en ideeën.

  Start met koken

Nieuw! Uw gepersonaliseerde Cookidoo®-profiel

U kunt nu een Cookidoo®-profiel aanmaken om lekker aan de gang te gaan met koken. Voordat u aan de slag gaat, voegt u simpelweg een profielfoto toe en geeft u een naam op. Houdt u ervan om creatieve gerechten te koken, of geeft u de voorkeur aan snelle maaltijden voor door de week? Kies uw favoriete kookstijl om meer gepersonaliseerde receptaanbevelingen te zien op uw eigen homepage. Als laatste stelt u uw zoekfiltervoorkeuren in om uw Cookidoo® zoekopdracht precies aan uw wensen aan te passen.

Stel nu uw profiel in

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek