Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Aanpasbare portiegroottes

Mijn tafel, mijn manier

Graag stellen wij de nieuwste Cookidoo® functie voor - Aanpasbare portiegroottes. Neem nog meer controle over uw eetervaring met onze nieuwe schaalfunctie waarmee u uw maaltijden kunt aanpassen aan de grootte van uw huishouden, zodat u elke dag op uw manier kunt eten.

Ontdek Aanpasbare portiegroottes

Meest gekookte

 • One-pot recepten

  Op drukke dagen is er niets beter dan Thermomix begeleide kookrecepten die snel, gemakkelijk en energiezuinig zijn en een minimale opruimtijd vragen!

  Ontdek het hier
 • Mindful koken

  Neem even de tijd voor jezelf met mindful koken, en omarm een rustigere en meer aanwezige manier om jezelf en je geliefden te verwennen!

  Ontdek het hier!
 • Wedstrijddag - snack ideeën

  Voorzie heerlijke snacks en hapjes aan overvloed met Thermomix®!

  Ontdek het nu!
 • Glutenvrij koken!

  Dat u een glutenvrij dieet volgt, of de diagnose coeliakie hebt gekregen, is geen reden om voedzaam en lekker voedsel te moeten missen. Ontdek hier heerlijke glutenvrije recepten.

  Ontdek meer
 • Curryrecepten van over de hele wereld

  Niets lekkerder - of troostender - dan een bord dampende curry. Ontdek uw favoriete Thermomix® curryrecepten van over de hele wereld.

  Ontdek nieuwe smaakmakers
 • Appelen en peren

  Of u nu zin hebt in iets zoets of hartigs: appels en peren bieden veel opties. Vind ideeën om te koken met deze seizoensfavorieten, samen met uw Thermomix®!

  Ontdek meer!
 • Stressvrij terug naar school!

  Ontdek onze tips!

NIEUW : Toegang tot de modi in "Gecreëerde recepten" op uw TM6

Ontdek de nieuwste functie van Cookidoo®… "Gecreëerde recepten". Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, vind ze allemaal op één plek en kook ze met uw Thermomix®. Nieuw ! Als u creaties kookt met uw Thermomix® TM6, hebt u nu toegang tot alle modi waar u van houdt.

Meer info

Magie naast elkaar - De nieuwe Thermomix Friend®

Met de nieuwste toevoeging aan de Thermomix®-familie, nml. de Thermomix Friend®, kunt u twee gerechten tegelijk bereiden, waardoor u meer tijd bespaart en nog meer smakelijke culinaire mogelijkheden creëert. De Thermomix Friend® kan kookstappen overnemen, zodat uw Thermomix® vrij is voor andere essentiële receptstappen. Heerlijke volledige menus in één keer gemaakt, door middel van speciaal ontworpen recepten met parallel begeleid koken voor nog meer ‘wow’-momenten. Ontdek de Thermomix Friend®

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

Nieuwe veiligheidsinstructies op uw Thermomix®-apparaat

Vanwege een uiterst zeldzaam probleem bij het gebruik van de Thermomix® TM6-maatbeker, hebben we een nieuwe versie van de TM6- en TM5-software geïmplementeerd. Alle betrokken Cookidoo®-recepten zijn bijgewerkt zodat ze toegankelijk zijn in begeleid koken met de nieuwe veiligheidsinstructies. Uw Thermomix®-apparaat begeleidt u stap voor stap tijdens de bereiding en vertelt u welk specifiek accessoire u dient te gebruiken om de opening in het deksel van de mengbeker af te dekken, naargelang het geselecteerde recept of de gekozen kook functie.
Meer informatie over de nieuwe software-update

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek