Hallo,
wat wilt u vandaag koken? 

Word lid van Cookidoo®

Duizenden recepten. Eindeloze inspiratie. Probeer het nu gratis.

Probeer het gratis

De nieuwste recepten

Meer bekijken

Ook een Thermomix® in uw keuken?

Weet dat het mogelijk is om de Thermomix® veilig online te bestellen!

Omwille van de opgestelde richtlijnen om het coronavirus te bestrijden, hebben we de tijdelijke beslissing genomen om de aankoop van de Thermomix® via onze webshop aan te bieden. Voor elke online verkoop van een Thermomix® zal een demonstratie worden georganiseerd van zodra de situatie is hersteld. Maar ook nu zijn onze advisors steeds beschikbaar om een virtuele ‘start-up’ demonstratie aan te bieden om u zo op weg te helpen bij het gebruik van de Thermomix®, en dit vanuit uw huis!

Verspil geen tijd en ontdek onze huidige promotionele aanbiedingen!

Hou u goed!

Naar de webshop

 • Culinaire reis door Spanje

  Cookidoo® nodigt u uit om een aantal traditionele recepten uit verschillende Spaanse regio’s uit te proberen. Mis deze fantastische gastronomische reis niet!

  Ontdek meer!
 • 2021 Foodtrends

  Thermomix® helpt u zich aan te passen aan het nieuwe normaal en in 2021 uw culinaire horizon te verbreden met receptinspiratie die even heerlijk als gezond en geruststellend is. Geef uw gezondheid een boost en ervaar het plezier van koken.

  Ontdek meer!
 • Kom weer op het goede spoor

  Begin het nieuwe jaar met een gezonde start en focus op de behoeften van uw lichaam om weer in vorm te komen, minder stress te hebben en gezond te blijven met Thermomix®!

  Word fit
 • Dagelijkse winterkost

  Van gezonde, hartige gerechten tot eenvoudige winterse avondmalen: hier vindt u veel tips voor snelle, simpele en smakelijke maaltijden wanneer het kouder wordt.

  Hartverwarmend lekker
 • Kies voor kaas!

  Kaas is een van de meest veelzijdige ingrediënten die wordt gebruikt in gerechten overal ter wereld. Ontdek wat kaas te bieden heeft!

  Ontdek meer

Bekijk onze nieuwste collecties

Meer bekijken

Keuze van de week

Alle recepten bekijken

Duik in onze Guided-Cooking recepten die door onze professionele voedselexperts zijn ontwikkeld en getest.

Ontdek