Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g grapeseed oil, plus extra to grease
- 20 g linseeds (flaxseeds)
- 50 g pepita seeds
- 50 g sunflower seeds
- 200 g water
- 200 g milk, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp caster sugar
- 400 g baker's flour
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal plain flour
- 2 tsp sea salt
- 2 tsp bread improver (see Tips)
- seeds, mixed, to sprinkle
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 927.8 kJ / 220.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 305.1 mg
Alternatieve recepten
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Baguettes
3h 45min
Buttermilk bread
2 Std.
Rye bread rolls
12h
Five seed bread
1h 50min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Rustic bread
2 Std.
Spiced fruit loaf
2h 30min
Everyday sourdough loaf
4sa 20 dk