Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185.9 kJ / 520.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 564.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Black forest cake
5h
Lamingtons
1h 10min
Profiteroles
2h
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25 min