Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185.9 kJ / 520.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 564.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Angel cake
5 Std. 15 Min
Brioche buns with cheese
2h 30 min
Scroll bundt cake
2h 40min
Mango and labne slice
28 Std.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min
Yoyo slice
2h 30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Poppy seed torte
5h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Polish doughnuts
2h 30 min
Cheesecakes in jars
4h
Apple crumble meringue slice
2h 45min