Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185.9 kJ / 520.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 564.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoyo slice
2h 30min
Almond biscotti
1h 10min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Polish doughnuts
2h 30min
Marble cake
2 godz.
Yoghurt cake
1h 40min
Tiramisu
5h 20 min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min