Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (optioneel)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 691.3 mg
Alternatieve recepten
Sourdough potato bread
5 Std.
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
DIY fruit dippers
35 min
Pawpaw smoothie
10 Min
Curried kraut
Geen beoordelingen
Arroz con leche (Rice Pudding)
3u.
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Beignets
3u.