Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (optioneel)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 691.3 mg
Alternatieve recepten
Speedy citrus layered cake
1 Std. 10 Min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Ube ice cream
12 Std. 10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Green coloured eggs
55 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35 min
Soy bread with seeds
3h 50min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Cassava Cake
1 Std. 20 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min