Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 72.3 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 22.6 g
- Natrium
- 1289.9 mg
Alternatieve recepten
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Mealie bread
55 dk
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 dk
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Sunday lamb roast
Geen beoordelingen
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Malva pudding
50 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4u.
Creamed Spinach
30min