Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 72.3 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 22.6 g
- Natrium
- 1289.9 mg
Alternatieve recepten
All in one bowl bolognese
40min
Mint béarnaise
25 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Italian sausages
40min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Sesame Balls
10 Min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Lamb stew
1h 45min
Calamares a la Americana
50min