Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g yellow onions, cut into chunks
- 100 g garlic cloves
- 80 g fresh ginger, cut into slices
- 90 g cooking oil
- 200 g tomato ketchup
- 200 g sweet chilli sauce
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g sugar, adjust to taste
- 10 g salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2206 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Tom Yum Paste
45min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Sambal Belacan
10 min
Sambal udang
50min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Sambal Belacan
10 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min