Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 roselle calyces, fresh or dried, deseeded
- 1000 g water
- 15 g psyllium husks, pulverised (see tip)
- 4 - 6 tbsp agave nectar
- some fresh fruit cubes e.g. kiwis, mangoes, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Summer Ice Cream Cake
4h 50 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Chilli Stuffed Fish
1h
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Soy Milk (Metric)
1 Std. 35 Min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min