Apparaten en accessoires
Roselle Jelly
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optioneel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
272 kJ /
65 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Chicken stock powder
6u. 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Bee Hive Cake
2u. 50min
Homemade Soy Milk
35min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Soy milk
24u. 30min
Turmeric Chicken
50min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1u. 20min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20min
Eggless mayonnaise
10min