Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 roselle calyces, fresh or dried, deseeded
- 1000 g water
- 15 g psyllium husks, pulverised (see tip)
- 4 - 6 tbsp agave nectar
- some fresh fruit cubes e.g. kiwis, mangoes, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Sambal chilli
35min
Persimmon Pudding
2 godz. 10 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 Std. 20 Min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Homemade Soy Milk
35min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10 min