Apparaten en accessoires
Roselle Jelly
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optioneel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
272 kJ /
65 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Toasted Peanuts
20min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4u. 45min
Lemonade
5min
Lemonade
5min
Mantou buns
1u. 30min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Nasi Lemak
45min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1u. 10min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Stir fried broccoli with carrot
15min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min