Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g beef chuck, cut in cubes, partially frozen
- 150 g white rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 20 g plain flour
- 1 egg
- 200 g first draw coconut milk (thick)
- 1800 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 40 g cooking oil
- 1 tbsp curry powder
- 10 g dried shrimp
- ½ tsp ground black pepper
- 1 fresh red chilli, cut in cubes
- 25 g fried shallots (see tips)
- 10 stalks sweet leaf (sayur manis), leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1453 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 649 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cooking White Rice
25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Curry Mee
30 Min
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min