Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g raisins
- 11 Medjool dates, pitted
- 50 g cashew nuts
- 50 g instant rolled oats
- 375 g full cream evaporated milk (approx. 1 can)
- 1 tbsp basil seeds, soaked for 1 hour
- 1 tbsp malva nuts (kembang semangkok), soaked for 1 hour
- 1 tbsp gond katira, soaked for 1 hour
- 1000 g filtered water, cold
- 100 g honey
- Voeding
- per 1 glass
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Rendang
Geen beoordelingen
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min