Compatibele versies
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulut susu
- 300 g glutinous rice (pulut susu)
- 900 g water
- 500 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
Serunding udang
- 4 fresh red chillies, deseeded
- 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (optioneel)
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 50 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- ½ tsp salt
- 300 g fresh grated coconut
- 70 g cooking oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5304 kJ / 1269 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 97 g
- Verzadigd vet
- 72 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1045 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Toasted Peanuts
20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Masala Squid
25min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min