Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g squid, cleaned, skin removed, score in a criss-cross pattern and cut in pieces
- 25 g shallots
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 25 g cooking oil
- 1 stalk curry leaves
- 10 g chilli powder
- 1 tsp ground turmeric
- 10 g curry powder
- 10 g oyster sauce
- 20 g tomato sauce
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, cut in slices
- 1 fresh green chilli, cut in slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 932 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 714 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Goong
30 min
Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min