Apparaten en accessoires
Four Course Meal (Chicken Rice)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
5 portions
Ingrediënten
-
whole chicken legs deboned2
-
light soy sauce10 g
-
white pepper powder¼ tsp
-
eggs (shell removed)3
-
water1260 g
-
salt2 tsp
-
fresh ginger peeled50 g
-
garlic cloves peeled10 g
-
cooking oil30 g
-
rice washed300 g
-
1 tsp chicken stock powder, homemade or store-boughtchicken stock cube1
-
pandan leaves2
-
yellow onions50 g
-
potatoes cut in cubes70 g
-
tomatoes cut in wedges70 g
-
carrots cut in cubes120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1488 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
2663 kJ /
637 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Nasi Lemak
45 Min
Char Kway Teow
15 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Fried Beehoon
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Chicken Porridge
35 Min