Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil, toasted, adjust to taste
- 200 g rice, rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs, washed (see tips)
- 2 salted duck eggs, cooked, shell removed and cut into cubes
-
2
tsp chicken stock paste (see tips)
of 2 tsp chicken stock powder - 2 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 10 g fresh ginger root, finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 spring onions, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Sambal Petai Prawns
20 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Nasi Lemak
45min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Shallot Oil
25 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Crispy Ikan Bilis
40min