Chicken porridge with century egg
TM5 TM6

Chicken porridge with century egg

4.6 (72 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (4-5 cm)
  • 10 g light soy sauce
  • 1 - 2 tsp sesame oil, toasted, adjust to taste
  • 200 g rice, rinsed and drained
  • 1600 g water
  • 2 century eggs, washed (see tips)
  • 2 salted duck eggs, cooked, shell removed and cut into cubes
  • 2 tsp chicken stock paste (see tips)
    of 2 tsp chicken stock powder
  • 2 tsp salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • 10 g fresh ginger root, finely shredded
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
  • 2 spring onions, finely chopped, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
973 kJ / 233 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
6 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten