Apparaten en accessoires
Fried Beehoon
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
5 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (optioneel) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (optioneel)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (optioneel) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
797 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
78.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Char Kway Teow
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Braised Yee Mee
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
35min