Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
- 20 g shallots
- 50 g olive oil
- 200 g cabbage, cut in 5 cm length
- 50 g carrots, cut in strips (5 cm)
-
150
g Asian fish cake, cut in thin slices
of 150 g chicken breast fillet, skinless, cut in thin slices - 400 g cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)
- 500 g water
- 50 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce (optioneel)
- 1 tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Kway Teow
15 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Chicken Porridge
1h 10 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Braised Yee Mee
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min