Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g water
- 50 g onions, cut in wedges
- 120 g tomatoes, cut in wedges
- 30 g dried anchovies (ikan bilis), rinsed
- 250 g whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)
- 150 g potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 50 g carrots, cut in cubes (1 cm)
- 150 g macaroni
- 2 tsp chicken stock powder, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 dk
Crispy Ikan Bilis
40 dk
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken porridge with century egg
30 dk
Fast and easy stir fried mee hoon
20 dk
Braised Yee Mee
30 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 dk