Apparaten en accessoires
Nasi Goreng Kampung
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
Basmati rice rinsed200 g
-
garlic cloves3
-
shallots100 g
-
fresh red chillies3
-
bird's eye chillies2
-
dried anchovies raw30 g
-
salt½ tsp
-
cooking oil50 g
-
long beans cut in thin slices (2 - 3cm)100 g
-
carrots diced50 g
-
fish cakes (optioneel) cut in thin slices100 g
-
fish sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried anchovies toasted, to garnish20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1250.4 mg
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1596.2 kJ /
381.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
54.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Singapore Curry Chicken Noodles
1u.
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1u. 40min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Curry Fish Head
Geen beoordelingen
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Paprik
30min