Apparaten en accessoires
Nasi Goreng Kampung
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
Basmati rice rinsed200 g
-
garlic cloves3
-
shallots100 g
-
fresh red chillies3
-
bird's eye chillies2
-
dried anchovies raw30 g
-
salt½ tsp
-
cooking oil50 g
-
long beans cut in thin slices (2 - 3cm)100 g
-
carrots diced50 g
-
fish cakes (optioneel) cut in thin slices100 g
-
fish sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
-
dried anchovies toasted, to garnish20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1250.4 mg
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1596.2 kJ /
381.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
54.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cereal Prawns
30min
Kek Batik Indulgence
24u. 45min
Char Kway Teow
25min
Chicken Macaroni Soup
30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Ayam Masak Kicap
40min