Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mee hoon (rice vermicelli)
- 20 g garlic cloves
- 20 g shallots
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 40 g tom yam paste
- 2 stalks fresh lemongrass, white parts only, cut in slices
- 40 g cooking oil
- 6 kaffir lime leaves, deveined
- 20 g fish sauce
- 10 g sugar
- 300 g water
- 80 g carrot, cut in strips
- 150 g cabbage, cut in chunks
- 1 fresh red chilli, cut in slices
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 sprig fresh coriander leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1762 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 578 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Chicken Porridge
1h 10min
Masala Squid
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Crispy Ikan Bilis
40 min