Apparaten en accessoires
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 portions
Ingrediënten
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (optioneel) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
395 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
962 kJ /
230 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Nasi Lemak
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1u. 25min
Tom Yum Goong
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Chicken Porridge
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min