Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- 1 pinch white pepper powder
- ½ tsp mushroom seasoning powder
- 500 g kway teow (flat rice noodles)
- 100 g fresh mung bean sprouts (taugeh)
- 20 g garlic cloves
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 2 tsp dried chilli paste (cili boh)
- 200 g whole prawns, cleaned and shell removed
- 20 g fresh chives, cut in 3 cm length
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 min
Mee Goreng Mamak
15min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min