Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cooking oil
- 100 g dried anchovies
- 200 g yellow onions, cut in wedges, separated
- 4 - 5 fresh green chillies, cut in pieces
- 1 tsp sugar
- 2 - 3 calamansi lime, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 λεπτ.
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 λεπτ.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min