Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cooking oil
- 100 g dried anchovies
- 200 g yellow onions, cut in wedges, separated
- 4 - 5 fresh green chillies, cut in pieces
- 1 tsp sugar
- 2 - 3 calamansi lime, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Belacan
10 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Masala Squid
25 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min