Apparaten en accessoires
Garlic Clams Hotpot
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1130.4 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
755.6 kJ /
180.6 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Soup
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Sautéed Prawns
15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mini Burger Sliders
1u. 50min
Steamed Seafood Tower
40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min