Apparaten en accessoires
Sambal Petai Prawns
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
1583 kJ /
378 kcal
Vetten
23 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spicy Asian
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Curry Chicken
1u.
Nasi Lemak
45min
Char Kway Teow
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1u. 25min
Nasi Lemak
45min
Nyonya Steamed Fish
45min