Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)

Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • tamarind paste
    35 g
  • water
    650 g
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    30 g
  • shallots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger
    20 g
  • fresh turmeric
    10 g
  • shrimp paste (belacan)
    20 g
  • cooking oil
    80 g
  • dried tamarind pieces
    4
  • ladies' fingers
    130 g
  • eggplant
    130 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • sugar
    2 tsp
  • red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)
    800 g
  • laksa leaves (optioneel)
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 509.5 mg
Eiwitten 29.7 g
Calorieën 1303.3 kJ / 311.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 13.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...