Apparaten en accessoires
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (optioneel)2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
509.5 mg
Eiwitten
29.7 g
Calorieën
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cereal Prawns
30min
Char Kway Teow
25min
Sup Buntut
3u.
Chicken Macaroni Soup
30min
Nasi Goreng Kampung
40min
Kelantan Noodle Soup
40min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min