Apparaten en accessoires
Sambal Kangkung
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.9 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
380.6 kJ /
91 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Balado Eggplant
50min
Tomato-egg drop soup
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min