Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g long grain white rice, rinsed
- 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 2 tsp salt
- 150 g fish fillets, cut in slices (1 cm)
- 150 g squid rings
- 200 - 250 g whole prawns, deshelled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 10 fish balls (total 150 g)
- 20 g Tianjin pickled cabbage (tung choy)
- 1500 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min