Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g long grain white rice, rinsed
- 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 2 tsp salt
- 150 g fish fillets, cut in slices (1 cm)
- 150 g squid rings
- 200 - 250 g whole prawns, deshelled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 10 fish balls (total 150 g)
- 20 g Tianjin pickled cabbage (tung choy)
- 1500 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 dk
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1sa 15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Fast and easy stir fried mee hoon
20 dk