Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g long grain white rice, rinsed
- 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 2 tsp salt
- 150 g fish fillets, cut in slices (1 cm)
- 150 g squid rings
- 200 - 250 g whole prawns, deshelled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 10 fish balls (total 150 g)
- 20 g Tianjin pickled cabbage (tung choy)
- 1500 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken Porridge
1h 10min