Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g long grain white rice, rinsed
- 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 2 tsp salt
- 150 g fish fillets, cut in slices (1 cm)
- 150 g squid rings
- 200 - 250 g whole prawns, deshelled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 10 fish balls (total 150 g)
- 20 g Tianjin pickled cabbage (tung choy)
- 1500 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min.
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chicken Porridge
1h 10 min.
Chicken porridge with century egg
30 min.
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min.
Homemade Fish Ball Soup
2h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min.
Fast and easy stir fried mee hoon
20min