Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sesame oil, dark (roasted)
- 50 g fresh ginger, smashed
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, squeezed
- 750 g kampung chicken, cut in chunks (5 cm)
- 1000 g water
- 1 honey date
- 30 g Chinese red dates, deseeded
- 55 g Foochow glutinous red wine, plus 1 tbsp for cooking
- 15 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 164 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
White Radish Pork Rib Soup
3h