Apparaten en accessoires
Mapo tofu
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portion
Ingrediënten
-
pork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil2 tsp
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
612 kJ /
146 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Buddha's Delight
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min