Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g silken tofu
- 60 g fresh prawn flesh, pat-dried with kitchen towel
- 50 g minced pork
- ¼ tsp salt
- 2 pieces water chestnuts, cut in cubes
- 10 g egg white
- 1 tsp tapioca starch
- 600 g water
- 1 tbsp cooking oil
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp dark soy sauce
- 50 g chicken broth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Yam Abacus
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.