Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sesame Crème
10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Rice Wine Chicken
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min