Apparaten en accessoires
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1167 kJ /
279 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Braised pork belly
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Sesame Crème
10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min