Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Braised pork belly
55 min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.