Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g kampung chicken, preferably drumsticks, with skin and bone
- 1 tsp salt
- 1500 g water
- 10 g cordyceps flowers
- 30 g dried Chinese yam
- 40 g wolfberries (goji)
- 6 dried scallops, soaked to soften
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 700 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sesame Crème
10 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Tomato-egg soup
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Summer seafood soup
45 Min