Apparaten en accessoires
Tomato-egg soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portion
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
397 kJ /
95 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Soy Milk
35min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stir fried broccoli with carrot
15min