Apparaten en accessoires
Tomato-egg soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portion
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
397 kJ /
95 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Braised Yee Mee
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Chicken porridge with century egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Seafood Porridge
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min