Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 20 g cooking oil
- 600 g water
- 1 tsp anchovy stock powder
- 200 g broccoli florets
- 100 g carrots, cut in thin slices
- 50 g radish, cut in cubes (1 cm)
- 50 g celery, cut in slices
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 915 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min