Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g soy sauce
- 770 g water
- 20 g sugar
- 4 sprigs coriander roots
- 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
- 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
- 3 cm fresh ginger slices
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- 2 sprigs coriander leaves, to garnish
- 2 tbsp shallot oil, to garnish
- 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 735 mg
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Stir Fried French Beans
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min