Cantonese Steamed Fish
TM6 TM5

Cantonese Steamed Fish

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g soy sauce
  • 770 g water
  • 20 g sugar
  • 4 sprigs coriander roots
  • 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
  • 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
  • 3 cm fresh ginger slices
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
  • 2 sprigs coriander leaves, to garnish
  • 2 tbsp shallot oil, to garnish
  • 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1207 kJ / 289 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1 g
Natrium
735 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten