Cantonese Steamed Fish

Cantonese Steamed Fish

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • soy sauce
    70 g
  • water
    770 g
  • sugar
    20 g
  • coriander roots
    4 sprigs
  • pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
    1
  • spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
    2 sprigs
  • fresh ginger slices
    3 cm
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
    1 tbsp
  • coriander leaves to garnish
    2 sprigs
  • shallot oil to garnish
    2 tbsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 735 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 1207 kJ / 289 kcal
Vetten 14 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...