Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Cantonese Steamed Fish
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Stir Fried Whole Fish
20min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hand Ripped Cabbage
20min