Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Stir Fried Whole Fish
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Teochew Seafood Porridge
45min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3ωρ. 15 λεπτ.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min