Braised Rice Wine Fish

Braised Rice Wine Fish

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions

Ingrediënten

  • cooking oil
    25 g
  • fresh ginger cut in slices
    15 g
  • black peppercorns
    5
  • spring onions cut in 4 cm length
    3 sprigs
  • fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
    600 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 245 mg
Eiwitten 38 g
Calorieën 1912 kJ / 457 kcal
Vetten 28 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...