Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato-egg drop soup
20 λεπτ.
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried Whole Fish
20 λεπτ.
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min