Braised Rice Wine Fish
TM6 TM5

Braised Rice Wine Fish

4.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 g cooking oil
  • 15 g fresh ginger, cut in slices
  • 5 black peppercorns
  • 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
  • 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 50 g glutinous rice wine (huangjiu)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1912 kJ / 457 kcal
Eiwitten
38 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
28 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
1 g
Natrium
245 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten