Apparaten en accessoires
Braised Rice Wine Fish
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
245 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
1912 kJ /
457 kcal
Vetten
28 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min