Apparaten en accessoires
Braised Rice Wine Fish
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
245 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
1912 kJ /
457 kcal
Vetten
28 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1u. 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Cantonese Steamed Fish
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Yam Rice
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min