Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g water, extra 2 tbsp water for mixing in Step 5
- 3 tbsp vegetable oil
- 1 tsp salt
- 300 g broccoli, rinsed, cut in florets
- 2 garlic cloves
- 8 dried Chinese mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 100 g beancurd sheets, dried
- ¼ tsp dark soy sauce
- 1 ½ tbsp light soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 ½ tsp sugar
- ½ tsp sesame oil
- ½ tsp white pepper powder
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 5 g wolfberries (goji) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 944 mg
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55min
Shallot Oil
25min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min