Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel
- 2 tsp salt
-
100
g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
of 100 g mirin - 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 15 g sugar
- 25 g dark sesame oil, roasted
- 15 g fresh ginger slices
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Hand Ripped Cabbage
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min