Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel
- 2 tsp salt
-
100
g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
of 100 g mirin - 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 15 g sugar
- 25 g dark sesame oil, roasted
- 15 g fresh ginger slices
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min