Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
- 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
- ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 10 Chinese red dates, pitted
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30min