Apparaten en accessoires
Steamed Chicken with Dang Gui
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1423 kJ /
340 kcal
Vetten
24 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min