Steamed Chicken with Dang Gui

Steamed Chicken with Dang Gui

4.6 22 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh ginger cut into thin slices
    40 - 50 g
  • chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
    500 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    30 g
  • light soy sauce
    20 g
  • oyster sauce
    10 g
  • wolfberries (goji) rinsed
    2 tsp
  • dang gui (Chinese angelica root)
    5 slices
  • sesame oil dark (roasted)
    ¼ tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • Chinese red dates pitted
    10
  • water
    800 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 1423 kJ / 340 kcal
Vetten 24 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...