Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Tomato-egg soup
20 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min