Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4058 kJ / 970 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Buddha's Delight
55 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min