Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels
- 10 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp salt
- 10 g cooking oil
- 150 g Morris pineapple, flesh only, cut in cubes (2 cm)
- 70 g tomato ketchup
- 10 g sugar
- 10 g plum sauce, homemade or store-bought
- 10 g oyster sauce
- 3 - 4 fresh strawberries, stems removed, cut in halves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 712 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Pork Ribs
45 phút
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20 phút
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min