Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder fillets, cut in thin strips
- ¾ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g cooking oil
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 stalk fresh lemongrass, cut in thin slices
- 1 tsp water
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ¼ tsp dark soy sauce
- 1 tsp sugar
- 1 lime, juice only
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), cut in thin slices (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1hod. 5min
Tamarind Pork Curry
35min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min