Apparaten en accessoires
Beef Sukiyaki
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1151.7 mg
Eiwitten
14.4 g
Calorieën
1782.2 kJ /
426 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2u.
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Geen beoordelingen
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
French vanilla canelé
49u. 5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Bomboloni with Custard
3u. 30min
Hokkaido Cupcakes
45min
Hot Dogs in a Blanket
1u. 40min