Apparaten en accessoires
Beef Sukiyaki
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion
Ingrediënten
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1151.7 mg
Eiwitten
14.4 g
Calorieën
1782.2 kJ /
426 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
KL Hokkien Noodles
35min
Baked Pork Loin with Rice
1u. 20min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Stir-fry Chayote
25min
Black Bean Pig's Tail Soup
2u. 20min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
ABC Soup
1u. 10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen
Mango sorbet
2min
Frozen coconut Margarita
6u. 5min
Green mango shake
5min