Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g beef tenderloin, partially frozen, cut in thin slices
- 100 g chicken thigh fillets, skinless, partially frozen, cut in thin slices
- 50 g grated coconut
- 30 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 30 g fresh red chillies, deseeded
- 3 bird's eye chillies (cili padi)
- 15 g fresh ginger
- 15 g fresh galangal
- 3 kaffir lime leaves
- ½ tsp ground coriander
- 3 candlenuts
- 1 tsp salt
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tbsp tamarind paste, deseeded
- 50 g cooking oil
- 10 stalks fresh lemongrass, cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemonade
5 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 Std.
Mapo Tofu
35 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min