Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1274 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Chicken
5h 10 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Tom Yum Paste
45min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Shallot Oil
25min
Chai Buey
1h 45min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min