Apparaten en accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1u.
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Killer Toast
2u.