Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1274 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Mock Fin Soup
35 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Toasted Peanuts
20 min
Salted Vegetables Duck Soup
2u. 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Yasai Yaki
25 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min