Apparaten en accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2u.
Hot and Sour Pineapple Rice
1u. 15min
Kimchi Sauce
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Hot and sour soup
20min
Gado gado
1u.
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1u.
Sukiyaki
55min
Vietnamese Beef Pho
1u. 45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min