Apparaten en accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mock Fin Soup
35min
Hot and Sour Pineapple Rice
1u. 15min
Shallot Oil
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1u.
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1u. 20min
Sukiyaki
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Korean marinade
40min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min