Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 500 g whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless
- ½ tsp salt
- 3 slices fresh ginger
- 1 spring onion, cut in 4 cm length
- 2 garlic cloves
- 3 tbsp chilli oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp vinegar
- 1 tsp sugar
- 2 dried chillies, deseeded, cut in 1 cm length
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 pinch white sesame seeds, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Lemon Chicken
25min
Curry Fish
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Curry Chicken
1 Std.
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Ginger sesame oil chicken
25min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Curry chicken
1 Std.
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 Std.